Bericht versturen
Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.
E-mail panstone@126.com TEL.: 86-029-88210648
Thuis >
Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.

Xianmetalen & Co. van de van de Mineraleninvoer & Uitvoer, Ltd.

  • CHINA Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Main Market: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië , Wereldwijd
Business Type: Fabrikant , Exporteur
Brands: BSW
No. of Employees: 100~150
Annual Sales: 2.5M-5M
Year Established: 2003
Export p.c: 80% - 90%
Introduction

De Xianmetalen & Co. van de van de Mineraleninvoer & Uitvoer, Ltd, dat in 2003 wordt gevestigd, zijn a

professioneel bedrijf in de waren van de steenkeuken en de fabrikant van steenproducten en exporteur. Wij nemen in het vinden van materiaal van aardgift en het maken van steenproducten aan ons perfect, gezondheid en groen leven in dienst.

Het materiaal zal eerst worden getest, voldoet het aan de Europese, normen van de V.S., na dat ontwerpen wij en maken toen aan markt bevorderen.
Onze hoofdproducten: Graniet/Marmeren mortierstamper, Graniet/Marmeren deegrol, Graniet/Marmer/Zandsteenkom, Graniet/Marmeren scherpe raad, Marmeren kaasschaaf, Graniet/Marmer/Lei/Travertijntreeftonderlegger voor glazen, Marmer/de tribune van de Leicake, Marmer/Lei dienend dienblad, Marmer/Lei placemat, Marmeren gebakjeraad, de raad van de Leikaas, Marmer/Lei luie Susan, BBQ de steenraad van de basaltgrill, Marmeren wijnkoeler, Wiskysteen, Marmeren kaarshouder en enz.
Ons het werkteam is betrouwbaar, efficiënt, verenigd en creatief en is bereid om globale cliënten te dienen en u te helpen steenproducten met de beste kwaliteit en de concurrerende prijs in China krijgen.

Met meer dan 16 jaar van ervaring, hebben wij volledige kwaliteitscontrole van steengroeve aan productverpakking die door ons team wordt gebeëindigd. Wij hebben goede verhoudingen met klanten in Amerika, Duitsland, Frankrijk, Italië, het UK, Nederland, Australië en Japan ontwikkeld.

U bent welkom om ons, Cliënten eerst te contacteren en wij wensen oprecht een betrouwbare en betrouwbare partner met u te worden.
 

Service

Wij verlenen de professionele diensten, worden alle onderzoeken geantwoord binnen 24 uren. De welkom klant geeft details van idee of ontwerpt aan massaproduktie en doelmarkt, verlenen wij gehele oplossing en OEM de dienst. Als de toebehoren vereisten, kunnen wij bron en assembleren.

History

Aan het begin van ons Co., vonden wij de natuurlijke lei goed materiaal is om onderlegger voor glazen te maken, is de raad aan enz.-Lei gemakkelijke gespleten en vlakte, en het voldoet aan normen van contact met levensmiddelen. In 2004 ontwikkelden wij de stamper van het granietmortier, gemaakt verschillende tot ontwerpen ook OEM werd gedaan. De stamper duurzaam en gemakkelijk schoon, perfect hulpmiddel van het granietmortier om te malen. Vroege machine: Zaagmachine, Boor, draaibank en enz. Nu draaibank die in digitale machine wordt veranderd.

Met ontwikkeling van ons Co. dat wij hebben gehouden lerend vanuit de ervaring en ontbroken proef, oude update en ontbraken dingen in nieuwe en succesvolle dingen. Wij ontwikkelden marmeren mortierstamper, Graniet/Marmeren deegrol, Graniet/Marmer/Zandsteenkom, Graniet/Marmeren scherpe raad, Marmeren kaasschaaf, Graniet/Marmer/Lei/Travertijntreeftonderlegger voor glazen, Marmer/de tribune van de Leicake, Marmer/Lei dienend dienblad, Marmer/Lei placemat, Marmeren gebakjeraad, de raad van de Leikaas, Marmer/Lei luie Susan, BBQ de steenraad van de basaltgrill, Marmeren wijnkoeler, Wiskysteen, Marmeren kaarshouder en enz.
Nu efficiëntere productie en kwaliteit beter, geloven wij geen beste maar beter.

Our Team

3+ professionele verkoop, 2+ R&D om aan verzoeken van markt te voldoen

30+ arbeiders en 2+-QC om 100% van de producten tijdens productie te inspecteren

Contacteer op elk ogenblik ons

86-029-88210648
6F, DE INTERNATIONALE HANDEL BLDG VAN JIA XIANG., 216 ZUIDEN HAN GUANG RD., XI'AN, CHINA
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons