Thuis

Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.

China Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. certificaten
China Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. certificaten
Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— M. Richard

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Luis Leandro

Ik ben online Chatten Nu

Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.

1 2
Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd. Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BSW
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2.5M-5M
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

De Xianmetalen & Co. van de van de Mineraleninvoer & Uitvoer, Ltd, dat in 2003 wordt gevestigd, zijn a

professioneel bedrijf in de waren van de steenkeuken en de fabrikant van steenproducten en exporteur. Wij nemen in het vinden van materiaal van aardgift en het maken van steenproducten aan ons perfect, gezondheid en groen leven in dienst.

Het materiaal zal eerst worden getest, voldoet het aan de Europese, normen van de V.S., na dat ontwerpen wij en maken toen aan markt bevorderen.
Onze hoofdproducten: Graniet/Marmeren mortierstamper, Graniet/Marmeren deegrol, Graniet/Marmer/Zandsteenkom, Graniet/Marmeren scherpe raad, Marmeren kaasschaaf, Graniet/Marmer/Lei/Travertijntreeftonderlegger voor glazen, Marmer/de tribune van de Leicake, Marmer/Lei dienend dienblad, Marmer/Lei placemat, Marmeren gebakjeraad, de raad van de Leikaas, Marmer/Lei luie Susan, BBQ de steenraad van de basaltgrill, Marmeren wijnkoeler, Wiskysteen, Marmeren kaarshouder en enz.
Ons het werkteam is betrouwbaar, efficiënt, verenigd en creatief en is bereid om globale cliënten te dienen en u te helpen steenproducten met de beste kwaliteit en de concurrerende prijs in China krijgen.

Met meer dan 16 jaar van ervaring, hebben wij volledige kwaliteitscontrole van steengroeve aan productverpakking die door ons team wordt gebeëindigd. Wij hebben goede verhoudingen met klanten in Amerika, Duitsland, Frankrijk, Italië, het UK, Nederland, Australië en Japan ontwikkeld.

U bent welkom om ons, Cliënten eerst te contacteren en wij wensen oprecht een betrouwbare en betrouwbare partner met u te worden.
 

Contactgegevens
Xian Metals & Minerals Import & Export Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)